Oma's brievenbustaart

Oma's brievenbustaart

Plof. Op de deurmat. Vers gebakken, speciaal verpakt en net alsof ze rechtstreeks uit grootmoeders oven komen. Kies uit een heerlijke appeltaart, boterkoek, brownie of notencake. En het is natuurlijk ook leuk om iemand anders te verrassen met zo’n heerlijke taart.

Oma Lenie bakt ze vers

Met recepten die van generatie op generatie worden doorgeven. Met verse Betuwse appels, echte roomboter en een flinke vleug liefde in het bakblik tovert ze telkens weer een glimlach van oor tot oor op gezichten.

Voordeel met uw CareynKaart

U krijgt 15% korting op één brievenbustaart naar keuze.

Hoe werkt het?

Als u ingelogd bent, gaat u met de kortingscode naar de website van oma Lenie. Vul de kortingscode in en klik op 'toepassen' bij het winkelmandje. De korting wordt automatisch verrekend. De actie is geldig tot 31 december 2024. De code is niet geldig i.c.m. andere acties of actiecodes.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Voordeel-Acties-Oma's brievenbustaart-header

Inloggen en aanvragen

Voor de korting heeft u een code nodig, deze is zichtbaar als u ingelogd bent.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op alle diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant