Was- en stoomservice van Edelweiss

Was- en stoomservice van Edelweiss

CareynPlus heeft een schoon idee... Laat uw kleding, dekbedden en gordijnen thuis ophalen en weer schoon afleveren door Edelweiss Textielverzorging. De was- en stoomservice is ideaal als u weinig tijd heeft of geen mogelijkheid heeft om zelf naar de stomerij te gaan.

De beste wasexperts

Geef de was uit handen en laat de was-, stoom- en strijkservice het werk doen. Uw was wordt door de wasexperts thuis opgehaald, met zorg behandeld en weer keurig opgevouwen of opgehangen bij u thuisbezorgd. Meer info vindt u hieronder bij Veelgestelde vragen.

Voordeel met uw CareynKaart

U krijgt 10% korting op de normale prijzen van Edelweiss en u ontvangt van de chauffeur een spaarkaart. Bij elke besteding krijgt u een stempel. Tien stempels geven recht op € 4,50 extra korting. De korting gaat in bij een minimum van 5 kg wasgoed. Edelweiss brengt de eerste 3 maanden de bezorgkosten niet in rekening. Daarna betaalt u € 2,50 per keer (normaal € 7,50).

Hoe werkt de onderstaande aanvraag? Makkelijk, u leest het hier.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Hulp in en buiten het huis-Wassen en stomen Edelweiss-header

Inloggen en dienst aanvragen

U dient eerst in te loggen voordat u deze dienst kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

Wij geven uw gegevens door aan Edelweiss. U wordt binnen 2 werkdagen teruggebeld voor een afspraak. Komt het contact niet tot stand, dan verzoeken wij u zelf contact op te nemen met Edelweiss via telefoonnummer 088 - 070 04 00.

Edelweiss komt aan huis in de regio's Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord. 

Kijk hier naar de prijslijst.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op alle diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant