Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Een meningsverschil. Vervelend. En soms kan het zelfs gevolgen hebben voor uw werk, gezondheid, huishouden en aankopen. Dan is het fijn dat u geholpen wordt. Univé rechtshulp helpt u bij juridische conflicten of vragen. Zo werkt u samen aan een lastige kwestie.

Tot 10% korting

Sluit u verschillende schadeverzekeringen af bij Univé? Dan ontvangt u vanaf 2 verzekeringen pakketkorting. Want bij elke extra verzekering die u afsluit, krijgt u een extra procent korting. De maximale pakketkorting is 10% en wordt automatisch toegepast. 

Motorverzekering

Kiest u voor Beperkt Casco of All Risk? Dan is de schade aan uw accessoires tot € 500,- gratis meeverzekerd.

Bromfietsverzekering

U profiteert direct van 50% no-claimkorting die kan oplopen tot 75%. Bij Beperkt Casco of All Risk zijn uw helm, accessoires en kleding gratis meeverzekerd.

Fietsverzekering

Uw fiets is wereldwijd verzekerd tegen aanrijdingen, diefstal en andere beschadigingen. Ook als u een tweedehands fiets heeft.

Informatie en aanmelden

U kunt de verzekering direct regelen via de website. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan met 0592 - 34 89 99 of ga langs bij één van de Univé regiokantoren. Gebruik de actiecode voor de korting. 

Voordeel met uw CareynKaart

U krijgt 5 tot 10% korting op de verzekeringen. 

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Financien op orde-Rechtsbijstandverzekering-header

Inloggen en verzekering aanvragen

Voor de korting heeft u een code nodig, deze is zichtbaar als u ingelogd bent.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op alle diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant