Koelverse maaltijden van Maaltijd Thuis

Koelverse maaltijden van Maaltijd Thuis

Bij Maaltijd Thuis nemen ze u het koken van een gezonde maaltijd graag uit handen. De koks houden rekening met uw persoonlijke eetwensen zodat u gewoon zelf bepaalt wat u opschept. U hoeft alleen het eten te verwarmen et voilà: een gezonde en smakelijke avondmaaltijd.

Maaltijd zelf samenstellen

Vlees, vis of vegetarisch. Aardappelen, rijst of pasta. Alle combinaties zijn mogelijk, zelfs met soepen, toetjes en bijgerechten zoals salades. Volgt u een dieet zoals glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of vegetarisch? Ook daar houden we rekening mee. Meer info? Lees de Veelgestelde vragen.

Voordeel met uw CareynKaart

U betaalt geen bezorgkosten à € 2,99. Kijk voor inspiratie in het Wintermagazine van Maaltijd Thuis. Eerst proberen? Bestel dan een proefpakket met vier maaltijden naar keuze voor slechts € 24.

Hoe werkt de onderstaande aanvraag? Makkelijk, u leest het hier.

 

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Hulp in en buiten het huis-Maaltijden-Maaltijd Thuis-header

Inloggen en dienst aanvragen

U dient eerst in te loggen voordat u deze dienst kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

Wij geven uw naam en telefoonnummer door aan Maaltijd Thuis. Binnen twee werkdagen nemen zij contact met u op (of misschien bent u al gebeld). Mocht het contact niet tot stand komen, dan verzoeken wij u zelf contact op te nemen met Maaltijd Thuis via telefoonnummer 0888 – 10101.  

Ja, Maaltijd Thuis bezorgt in heel Nederland. 

Maaltijd Thuis werkt met vaste bezorgers. Altijd een bekend gezicht. Dat voelt vertrouwd. De bezorger komt de maaltijden persoonlijk op een met u afgesproken bezorgmoment thuis brengen. Of zet ze zelfs in de koelkast als u dat wenst. Ze doen graag een stapje extra voor u. 

U bewaart de maaltijden in de koelkast en verwarmt deze eenvoudig in uw oven of magnetron. Op het etiket van de maaltijd vindt u de verwarminstructie. Onze eigen ontworpen, unieke verpakking hebben we speciaal zo ontwikkeld dat deze in iedere magnetron en oven past. Dat is wel zo handig!

U kunt ook de maaltijden bestellen via de bestelportal https://careynplus.uwmaaltijd.nl 

U bestelt bij al een vers gekookte maaltijd vanaf € 6,99.Kijk voor inspiratie in het Wintermagazine van Maaltijd Thuis. 

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op alle diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant