Module Medicijngebruik

Module Medicijngebruik

Het zorgen voor een dierbare gaat vaak gepaard met een hoop liefde en inzet op intuïtie. En weet u: zo komt u heel eind. Toch is er soms nét wat meer nodig. Via deze 1 uur durende module leert u de rest. Volg het via Livis waar en wanneer u wilt, mét korting!

Veilig en gezond werken

In deze module medicijngebruik leert u meer over medicijnen zoals oogdruppels, tabletten en sprays en over medicijngebruik bij een ander toedienen. Meer info vindt u hieronder bij Veelgestelde vragen.

Waar wordt aandacht aan besteed?

Om de zorgvrager goed te kunnen helpen met zijn medicijnen, moet je weten waar je op let tijdens het geven van medicijnen. Je moet ook weten wat wel en niet verstandig is om te doen met medicijnen. In de module 'Medicijngebruik' leer je meer over hoe veilig en goed medicatie toedient bij de ander.
Medicijnen in het lichaam
Medicijnen bevatten verschillende werkzame stoffen. Je krijgt meer informatie over hoe de werkzame stoffen in het lichaam komen en op welke manieren je medicijnen kan toebrengen.
Medicijnen toedienen
Wanneer mag je wel of geen medicijnen toedienen?  Het geven van sommige medicijnen is een voorbehouden handeling of een risicovolle handeling. Of jij deze medicijnen mag geven, hangt af van jouw situatie. In de cursus leer je meer over het toedienen van medicatie.
Veilig medicijngebruik
In de online cursus leer je meer over hoe je medicijnen moet bewaren, hoe je goed gebruik maakt van medicijnen en hoe je medicijnen moet weggooien als ze niet meer gebruikt worden of weggegooid moeten worden.

Voordeel met uw CareynKaart

U krijgt € 3 korting op de module en u betaalt € 9,50 (normaal € 12,50).

Aanmelden cursus

Voor de korting heeft u een actiecode nodig. Die is zichtbaar als u eerst inlogt. Daarna gaat u naar de website van Livis om u aan te melden. De korting wordt automatisch verrekend.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Blijven leren-Cursus Zorg voor wie je lief is-header

Inloggen en module aanvragen

Voor de korting heeft u een code nodig, deze is zichtbaar als u ingelogd bent.

Veelgestelde vragen

De module is te volgen op desktop, laptop, tablet en telefoon.

Na afloop van deze module ontvangt men een bewijs van deelname. 

Voor deze module gelden de voorwaarden van Livis. 

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op alle diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant