Was- en stoomservice van dobbi

Was- en stoomservice van dobbi

Geen wasmachine? Of geen tijd om zelf de was te doen? De experts van dobbi staan klaar om uw was uit handen te nemen of voor het reinigen van delicate kleding. Dobbi haalt en bezorgt uw was-, stoom- en strijkgoed binnen 48 uur weer schoon bij u thuis. Goed geregeld.

100% tevredenheidsgarantie

De wasexperts van dobbi checken altijd de waslabels, zodat kleuren en materialen bij elkaar passen. Uw kleding wordt gereinigd door de beste textielreinigers van Nederland. Allen met milieucertificaat voor duurzaam wassen. Meer info vindt u hieronder bij Veelgestelde vragen.

Voordeel met uw CareynKaart

5% korting op het was-, stoom- en strijkgoed (na eerste order). Bij de eerste order krijgt u € 12,50 (incl. BTW) introductiekorting. De minimale orderwaarde is € 34,95 en u betaalt € 14 ophaal- en bezorgkosten per keer. Vanaf € 50 betaalt u geen ophaal- en bezorgkosten.

Hoe werkt de onderstaande aanvraag? Makkelijk, u leest het hier.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Hulp in en buiten het huis-Wassen en stomen dobbi-header

Inloggen en dienst aanvragen

U dient eerst in te loggen voordat u deze dienst kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

Wij geven uw gegevens door aan dobbi. U wordt binnen 2 werkdagen teruggebeld voor een afspraak. Komt het contact niet tot stand, dan verzoeken wij u zelf contact op te nemen met dobbi via telefoonnummer 085 - 0187 540.

De dag na het plaatsen van de order ontvangt u een gratis dobbi waszak. De waszak met kleding wordt door een speciaal opgeleide PostNL chauffeur opgehaald. Zodra de waszak bij dobbi binnen is ontvangt u een e-mail met hierin een overzicht van de in ingeleverde kleding, inclusief kosten. U betaalt eenvoudig online via iDEAL. Zij bezorgen de schone kleding in het gekozen twee uurs tijdvak. 

Ja, dobbi is overal in Nederland beschikbaar. 

Kijk hier naar de prijslijst

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op alle diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant