Zwemmen en sporten

Zwemmen en sporten

Conditie verbeteren, krachttraining doen of op een gezonde manier afvallen? Kom in beweging bij Optisport. Op een groot aantal locaties wordt een unieke combinatie van fitness, zwemmen en groepslessen aangeboden. Het aanbod verschilt per locatie, maar één ding is zeker: u wordt er fitter van.

Begeleid fitness

Fit blijven heeft veel voordelen: mensen blijven beter ter been, blijven geestelijk gezond en hebben ook minder kans op aandoeningen. Ouderen verliezen spierkracht, dus het is slim om daarop in te zetten. De combinatie van fitness en zwemmen is daarvoor ideaal. Zien we u bij Optisport?

Zelfstandig fitnessen

Op de locaties in Dordrecht, Houten (Zwembad de Wetering), Westland (Zwembad Maesemunde) en Krimpen aan den IJssel (zwembad de Lansingh). kunt u, naast de faciliteiten van het zwembad, alleen zelfstandig aan de slag in de fitnessruimte. Hier is geen fysieke begeleiding aanwezig en ook worden er uitsluitend groepslessen in het water aangeboden. 

Voordeel met uw CareynKaart

Abonnementen (Compleet) bestaan uit de combinatie fitness, zwemmen en groepslessen. Vanzelfsprekend heeft u met dit abonnement toegang tot alle hierboven genoemde faciliteiten. De tarieven verschillen per locatie. Op vertoon van de CareynKaart krijgt u 10% korting op Compleet 1 maand, Compleet 12 maanden of Compleet 24 maanden.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op alle diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant