Taarten

Taarten

Toptaarten.nl, de naam zegt het al. Hier worden verse taarten gebakken en bezorgd door de lokale bakker. Voor dat ene bijzondere moment, om iemand te bedanken of om een verjaardag te vieren. Een feestelijk moment vier je immers met taart. Tijd om de taart aan te snijden...

Watertanden en liefhebben

Een taart aan iemand geven, laat zien dat u aan de ander denkt. Niet alleen in gedachten, maar ook in gebaar. En het is een fijn gevoel om iemand anders blij te maken. Heeft u al iemand in gedachten?

Voordeel met uw CareynKaart

U krijgt € 3,50 korting per bestelling.

Zo werkt het

Als u ingelogd bent, gaat u met de kortingscode naar de website van Topbloemen.nl. De korting van € 3,50 wordt direct in uw winkelmandje verrekend. Let op: de korting is niet te combineren met andere kortingen, cadeaubonnen en is te gebruiken tot 31 december 2024.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Voordeel-Acties-Toptaarten-header

Inloggen en aanvragen

Voor de korting heeft u een code nodig, deze is zichtbaar als u ingelogd bent.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op alle diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant