Fruitgeschenken

Fruitgeschenken

Een liefdevol geschenk dat bijdraagt aan de vitaliteit en gezondheid van de ontvanger? Leuk, gezond en lekker. Met het geven van een fruitgeschenk van Topfruit.nl brengt u uw persoonlijke boodschap over en laat u even weten dat u aan iemand denkt. Kleine moeite, groot plezier!

Zeg het met fruit

Een fruitmand geeft het gevoel van waardering en geliefd zijn. Het laat zien dat u aan iemand denkt en moeite doet. En zeg nou eerlijk: het is toch fijn om iemand anders blij te maken? Precies.

Voordeel met uw CareynKaart

U krijgt € 3,50 korting per bestelling.

Zo werkt het

Als u ingelogd bent, gaat u met de kortingscode naar de website van Topbloemen.nl. De korting van € 3,50 wordt direct in uw winkelmandje verrekend. Let op: de korting is niet te combineren met andere kortingen, cadeaubonnen en is te gebruiken tot 31 december 2024.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Voordeel-Acties-Topfruit-header

Inloggen en aanvragen

Voor de korting heeft u een code nodig, deze is zichtbaar als u ingelogd bent.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op alle diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant