Bioscoopvoordeel

Bioscoopvoordeel

De mooiste films op groot scherm zien in de bioscoop? Via onze CareynPlus Ticketshop kunt u met 30% korting naar een Pathé of Kinepolis bioscoop. Ga er lekker even uit en geniet van de filmsterren op het witte doek.

Naar de bioscoop of thuis

Gaat u voor een avondje uit en de complete bioscoopbeleving? Of kiest u voor een film thuis op de bank met een dekentje en popcorn? Beide zijn mogelijk, met korting! Meer info vindt u hieronder bij Veelgestelde vragen.

Pathé Midweek Voucher

Met de Pathé Midweek Voucher kunt u op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag naar één van de 28 Pathé bioscopen in Nederland om jouw favoriete film te bekijken. U betaalt € 8,10 per voucher (normaal € 11,50).

Pathé Filmvoucher Regulier

Met deze filmvoucher krijgt u de mogelijkheid om te genieten van één filmvoorstelling naar keuze! Niet alleen doordeweeks, niet alleen in het weekend, maar op een dag naar eigen keuze! U betaalt € 10,- per voucher (normaal € 12,50).

Pathé Thuis

Pathé Thuis biedt films die kort geleden in de bioscoop hebben gedraaid. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste titels. Alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken. U betaalt € 4,60 per voucher (normaal € 5,99).

Kinepolis Bioscopen

Naast het meest recente filmaanbod in 2D en 3D, biedt Kinepolis in diverse zalen Laser ULTRA; een exclusieve combinatie van spectaculair 4K-laserprojectie en het ruimtelijke geluid van Dolby Atmos. U betaalt € 9,60 per voucher (normaal € 12,25).

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Voordeel-Acties-Bioscoopvoordeel-header

Inloggen en voucher aanvragen

Voor de korting heeft u een code nodig en die ontvangt u direct na het inloggen.

Veelgestelde vragen

Om de CareynPlus Ticketshop te bezoeken heeft u een code nodig. Die vindt u op deze pagina als u ingelogd bent.

Stap 1: Log in om voor kortingscode.
Stap 2: Klik op de knop Naar Ticketshop.
Stap 3: U komt nu in een registratieformulier. Vul de code in.
Stap 4: Vul vervolgens uw e-mailadres in en een zelfgekozen wachtwoord. Vink het vakje aan dat u akkoord gaat en klik op registreer.
Stap 5: U ontvangt een bevestigingsmail. Ziet u deze niet in uw inbox? Kijk dan of de e-mail in uw reclame/spam folder staat.
Stap 6: Nadat u de eerste keer bent ingelogd met kortingscode hoeft u de volgende keren alleen uw e-mailadres in te vullen en uw wachtwoord. 

Heeft u vragen? Neem contact op met Touch klantenservice,  telefoonnummer 010 - 204 30 75 of mailen naar bestellingen@touchpromotions.nl

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op alle diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant