Gratis puzzelboeken

Gratis puzzelboeken

Dol op kruiswoordpuzzels, Sudoku's en Zweedse woordpuzzels? Als lid van CareynPlus ontvangt u twee gratis puzzelboeken ter waarde van € 27,50. Zonder verplichtingen, abonnementen of verzendkosten. Het is belangrijk om uw hersenen uit te dagen, te trainen. Vul daarom het aanmeldformulier op de website van PuzzelBrein in.

PuzzelBrein

Een dik puzzelblad met 36 puzzels. Van woordzoekers tot kruiswoordpuzzels. Van sudoku’s tot cryptogrammen. En met iedere puzzel kunt u een prijs winnen. Totale prijzenpot? Ruim € 20.000. Meer info en de actievoorwaarden leest u bij Veelgestelde vragen.

Extra korting voor CareynPlus leden 

Nadat u de twee gratis puzzelboeken heeft ontvangen, krijgt u via e-mail een aanbieding met 50% korting op een abonnement op PuzzelBrein. Geheel vrijblijvend en mooi meegenomen.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Voordeel-Acties-Gratis puzzelboeken-header

Inloggen en puzzelboeken aanvragen

U dient eerst in te loggen voordat u de gratis puzzelboeken kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

PuzzelBrein vraagt uw toestemming om later per mail aanbiedingen voor een abonnement te ontvangen. U kunt zich op ieder moment uitschrijven voor deze mails.

  • De inschrijver is meerderjarig en vult het formulier compleet in.
  • De inschrijver heeft de afgelopen 12 maanden geen PuzzelBrein ontvangen.
  • De inschrijver geeft toestemming om per e-mail aanbiedingen te ontvangen van PuzzelBrein (uitschrijven kan op ieder moment).

Deze actie wordt georganiseerd door Roniko BV, uitgever van PuzzelBrein. Voor vragen kunt u mailen naar klantenservice@puzzelbrein.nl of op ma-woe-vrij van 10:00 – 12:00 contact opnemen per telefoon 040 - 744 05 03. Geef bij het contact door dat u lid bent van CareynPlus.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op alle diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant