Online collegereeks - De werking van het immuunsysteem onder de loep genomen

Online collegereeks - De werking van het immuunsysteem onder de loep genomen

In deze collegereeks leert u meer over verkoudheid, het immuunsysteem, vaccinatie en microbiota, met uitleg over symptomen, immuunreacties, vaccinwerking en het belang van symbiotische microbiota voor de gezondheid. Voor leden geheel gratis (normaal € 20).

Interactie via Teams

Tijdens een online college of online collegereeks vertelt een enthousiaste studentdocent over zijn of haar studie. De online colleges zijn te volgen via  Teams, een programma dat videobellen mogelijk maakt. Op die manier kunnen we makkelijk in gesprek met elkaar. Interactieve discussies maken de colleges helemaal interessant! Kijk voor meer informatie bij Veelgestelde vragen

Praktische informatie

  • de collegereeks bestaat uit vier colleges, te weten op vrijdag 23 en 30 augustus en op vrijdag 6 en 13 september
  • tijd: van 10.30-11.30 uur
  • de colleges worden gegeven door studentdocent Jakshana
  • zorg dat u het programma Teams al uitgeprobeerd heeft voor aanvang van het college, dat geluid en beeld al getest is en dat indien nodig de handleiding geraadpleegd is (de handleiding vindt u bij Veelgestelde vragen)

Hier alvast een voorproefje van de collegereeks.
De samenvatting van college 4 moet de student vullen, die volgt later.

Hoe werkt het?

U kunt de colleges gratis volgen als u lid bent van CareynPlus. De link naar Teams vindt u op deze pagina als u ingelogd bent. Deze link is alleen actief op de dagen van de colleges. Veel leerplezier!

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Blijven leren-Online colleges-mediablok

Inloggen voor de link naar Teams

Log in. Daarna kunt u vervolgens klikken op Naar Teams.

Veelgestelde vragen

In deze handleiding nemen we u stap voor stap mee in het opstarten en gebruiken van Teams en in het deelnemen aan de colleges. We willen u vragen Teams ruim vóór de start van de colleges uit te proberen en de handleiding indien nodig goed door te lezen.

LET OP: in de handleiding staat dat u een link naar Teams via de mail krijgt. Dat is voor u niet van toepassing. De link vindt u op deze pagina als u bent ingelogd. 

Bij het eerste college zal een hulplijn aanwezig zijn die u gedurende het college kunt bellen bij technische problemen. We gaan ervan uit dat u als deelnemer het programma Teams al uitgeprobeerd heeft voor aanvang van het college, dat geluid en beeld al getest is en dat indien nodig de handleiding geraadpleegd is. De handleiding op deze pagina helpt u bij het gebruik van Teams. We kunnen alleen vragen ondervangen die betrekking hebben op het gebruik van Teams tijdens de colleges en die geen betrekking hebben op het downloaden en installeren van Teams. Uiteraard doen we ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant