Service en contact

Onderaan deze pagina vindt u de veelgestelde vragen én antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of per e-mail via onderstaand formulier.

Als vervolgcontact nodig is kunnen we u op dit nummer bellen.

 

Veelgestelde vragen

Het lidmaatschap kost € 24,95 per jaar. Die betaalt u via iDEAL of via automatische incasso. 

Met de CareynKaart, die u ontvangt bij uw lidmaatschap, kunt u (en alle familieleden die op hetzelfde adres wonen) gebruik maken van het aanbod van CareynPlus. 

Met de CareynKaart profiteert u van korting op heel veel hulp aan huis diensten, uitjes en bewegingsactiviteiten. Maar ook korting op zwemmen en hoge kortingen en medisch training centra. Daarnaast kunt u met de CareynKaart gratis zo'n 45 loophulpmiddelen bij Medipoint I Careyn Thuiszorgwinkels of uitleenpunten lenen, zoals krukken, looprek of een rollator. Voor sommige hulpmiddelen heeft u een indicatie nodig en worden vergoed door de zorgverzekeraar.

De verwerking duurt enige tijd. Uw papieren CareynKaart kan tot twee weken na aanvraag bij u in de bus vallen. Wel kunt u alvast uw kaart op uw smartphone zetten. Hoe u dat kunt doen leest u bij de volgende vraag. 

  1. Om uw CareynKaart op uw smartphone te zetten logt u eerst in op deze site.
  2. Heeft u nog geen account, maak dat eerst aan. 
  3. Klik daarna bovenin op uw naam bij het poppetje.
  4. Klik daarna op 'Mijn lidmaatschap'. 
  5. Klik op 'Download hem hier'.
  6. U ziet dan uw eigen CareynKaart met alle informatie om uw kaart heel gemakkelijk op uw telefoon te zetten.
  7. Belangrijk is dat u een smartphone moet hebben. Met oudere versies van mobiele telefoons is het niet mogelijk. 

U betaalt in 2024 € 24,95 voor het lidmaatschap. U kunt betalen via automatische incasso of iDEAL. Vraag voor automatische incasso een machtigingskaart aan via careynplus@careyn.nl. Als u kiest voor iDEAL, dan geeft u dat aan bij uw aanmelding op deze website. Bent u al lid en wilt u overstappen op iDEAL, dan kunt u dit doorgeven via careynplus@careyn.nl

Ga naar 'Inloggen'. Daar kunt u ook een account aanmaken. Daarna heeft u altijd met uw e-mailadres en wachtwoord toegang tot alle actiecodes. En u kunt in uw account uw gegevens bekijken en eventueel zelf aanpassen. 

Wilt u lid worden en zowel de CareynKaart als de jaargids via uw mail ontvangen? Dan kunt u bij het aanvragen van het lidmaatschap voor het digitale lidmaatschap kiezen.
Bent u al lid en wilt u overstappen naar het digitale lidmaatschap? Log dan in en pas uw lidmaatschap aan bij 'Mijn lidmaatschap'. 

Bent u lid bent van CareynPlus, dan betekent dit niet dat u recht heeft of voorrang krijgt op de zorg van Careyn. Zorg krijgen staat los van het lidmaatschap van CareynPlus. De zorg wordt 100% gefinancierd door de zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een Wlz-indicatie, dan betaalt u een eigen, inkomensafhankelijke, bijdrage. U kunt zorg aanvragen via Careyn Klantenservice 088 - 123 99 88. Zij kunnen u hier verder over informeren. 

Neem contact met ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur via telefoonnummer  088 - 123 99 88 (lokaal tarief bij vast bellen). Of stuur een e-mail met uw naam en adresgegevens naar careynplus@careyn.nl U krijgt kosteloos een duplicaat van de CareynKaart thuisgestuurd. U kunt ook uw kaart op uw smartphone zetten. Kijk hiervoor bij de vraag 'Hoe zet ik mijn CareynKaart op mijn smartphone?'.

Wijzig zelf uw gegevens door in te loggen op deze website. Of mail uw gegevens naar careynplus@careyn.nl.

Ja, CareynPlus is een onderdeel van de zorgorganisatie Careyn. Veel cliënten van Careyn zijn lid van CareynPlus. Maar u hoeft niet in zorg te zijn om lid te worden van CareynPlus. CareynPlus heeft ruim 66.000 leden (lees: huishoudens).

Het lenen van loophulpmiddelen zoals krukken, een looprek of een rollator wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Als u lid bent van CareynPlus dan bieden wij in samenwerking met Medipoint zo’n 45 artikelen, waaronder de kleine loophulpmiddelen, gratis aan. Wilt u producten kopen? Dan krijgt u op vertoon van uw CareynKaart 10% korting op alle artikelen in de Medipoint | Careyn winkels en online (excl. aanbiedingen en boeken). Kijk hier voor meer informatie.

Wij zijn erg blij met uw suggestie(s). Mail uw idee naar careynplus@careyn.nl. Wij houden u op de hoogte van de eventuele ontwikkelingen. 

Als u verhuist, kunt u altijd de CareynKaart houden. CareynPlus werkt met zowel landelijke als plaatselijke leveranciers. Het is vaak aantrekkelijk om de CareynKaart te houden, bijvoorbeeld als u gebruik maakt van de korting bij een zorgverzekeraar of bijvoorbeeld voordelig naar het theater wilt. U kunt uw verhuizing zelf verwerken door in te loggen op deze website of te mailen naar careynplus@careyn.nl.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de kosten van cursussen en diensten op het gebied van gezondheid van de aanvullende verzekering. Raadpleeg voor meer informatie uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Als u verzekerd bent bij CZ, Univé of VGZ, dan wordt uw lidmaatschap jaarlijks vergoed. Hiervoor heeft u een kwitantie van uw contributie nodig. Die kunt u opvragen via careynplus@careyn.nl

Wat spijtig dat u uw lidmaatschap wilt opzeggen. U kunt opzeggen via het opzegformulier.