Rijbewijskeuring
Regel tijdig uw keuring

Rijbewijskeuring

Als u 75 jaar of ouder bent en u heeft een rijbewijs, dan moet u zich medisch laten keuren. Wij verzorgen deze rijbewijskeuring voor u. Met uw CareynKaart krijgt u korting op de keuring door een bevoegd keuringsarts van Regelzorg.

De keuringen vinden alleen plaats op afspraak. In verband met drukte en een lange CBR-procedure is het raadzaam om u vier maanden voor uw rijbewijs afloopt, aan te melden voor de keuring. De gemeentelijke en/of CBR-procedure kan wijzigen.

Aanvragen

Om korting te krijgen op uw rijbewijskeuring, logt u in op deze website. U krijgt een kortingscode te zien. Vervolgens plant u online een afspraak in via www.regelzorg.nl. Neem uw CareynKaart mee naar de keuring.

Wilt u de afspraak telefonisch inplannen? Bel met Regelzorg via 088 - 232 33 00 en geef de kortingscode door. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. Vermeld dat u in het bezit bent van een geldige CareynKaart. Neem uw CareynKaart mee naar de keuring.

Vraag de CareynKaart aan

  • Gratis (loop)hulpmiddelen
  • Korting (zorg)verzekering
  • Altijd services aan huis
  • Korting op dagjes uit
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Careyn Ticketshop

Careyn Ticketshop

Altijd korting op kaartjes voor theater, concerten, wellness, pretparken en dierentuinen, maar ook op hotel arrangementen.

Lees meer
Auto-, motor- en fietsverzekering

Auto-, motor- en fietsverzekering

Korting op uw auto-, motor-, (brom)fietsverzekering

Lees meer
Verbouwen, onderhoud en (spoed)klussen

Verbouwen, onderhoud en (spoed)klussen

Heeft u behoefte aan een bedrijf die u 7 dagen per week, 24 uur per dag kunt bellen voor onderhoud aan uw huis? Neem contact op met De Woningwachter. 

Lees meer
Tapijt-, meubel- en vloerreiniging

Tapijt-, meubel- en vloerreiniging

Heeft u vlekken in het tapijt of op de meubels? Is uw harde vloer dof geworden of zitten er krassen in? Laat ze professioneel reinigen.

Lees meer