Tuinonderhoud
Laat uw tuin opknappen of onderhouden

Tuinonderhoud en tuinaanleg

Een tuin opknappen of onderhouden kost tijd. Sommige werkzaamheden zijn zwaar werk. Schakel daarom De Woningwachter in. Snoeien, gras maaien, tegels schoonmaken, maar ook het aanleggen van een terras of een nieuwe tuin kunt u laten doen. Zo kunt u genieten van een verzorgde tuin.

Hoe werkt De Woningwachter?

De Woningwachter werkt samen met ruim 200 vakmensen die zijn geselecteerd op kwaliteit en persoonlijke service. Zij biedt tevens collectieve kortingen bij diverse partners op het gebied van tuinonderhoud, schilderwerk, onderhoud van uw huis en aanschaf van een CV-ketel, plaatsen van badkamers en toiletten, keukens en vloeren. De Woningwachter is in het bezit van het Senior OK keurmerk.

10% korting & waardecheque € 35,-

U krijgt (na akkoord op de offerte) standaard 10% korting op de werkzaamheden. Is het bedrag van de klus (na aftrek van de 10% korting) hoger dan € 150,- (excl. btw), dan krijgt u tijdelijk € 35,- extra korting op uw factuur. De waardecheque van € 35,- kunt u downloaden als u ingelogd bent op deze website. Overhandig deze waardecheque voorafgaand aan een opdracht aan De Woningwachter of geef vooraf door dat u de waardecheque wilt inzetten. Achteraf wordt de korting niet meer verrekend.

Gratis Startend Ontzorgd abonnement & waardepunten

  • Ontvangst van 350 waardepunten t.w.v. €. 8,75 (waardepunten zijn momenteel inwisselbaar voor de diensten en medio 2019 ook in te wisselen voor producten in de webshop).

Aanvragen

Wilt u gebruik maken van De Woningwachter? Klik op de knop 'aanvragen'. Log in om de aanvraag te doen.

Vraag de CareynKaart aan

  • Gratis (loop)hulpmiddelen
  • Korting (zorg)verzekering
  • Altijd services aan huis
  • Korting op dagjes uit
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Verbouwen, onderhoud en (spoed)klussen

Verbouwen, onderhoud en (spoed)klussen

Heeft u behoefte aan een bedrijf die u 7 dagen per week, 24 uur per dag kunt bellen voor onderhoud aan uw huis? Neem contact op met De Woningwachter. 

Lees meer
Woning aanpassingen

Woning aanpassingen

Wilt u graag meer houvast in de douche of het toilet? Gaat het traplopen wat moeizamer? Wij helpen uw huis comfortabel te maken.

Lees meer
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare huishoudelijke hulp? Wij regelen het voor u.

Lees meer
Tapijt-, meubel- en vloerreiniging

Tapijt-, meubel- en vloerreiniging

Heeft u vlekken in het tapijt of op de meubels? Is uw harde vloer dof geworden of zitten er krassen in? Laat ze professioneel reinigen.

Lees meer