Gezonde maaltijden aan huis
Mét korting en gratis thuisbezorgd

Vriesverse en warme maaltijdservice aan huis

Wilt u graag een lekkere en gezonde maaltijd? Maar heeft u geen mogelijkheid om zelf te koken? Of is koken voor uw vader of moeder te veel? Bestel dan heerlijke vriesvers maaltijden of warme maaltijden van apetito die bij u thuis worden bezorgd. Handig voor elke dag of als u bijvoorbeeld net uit het ziekenhuis komt. En met uw CareynKaart krijgt u altijd korting.

Alleen de beste ingrediënten

De maaltijden van apetito zijn bereid met alleen de beste ingrediënten, zodat u zeker bent van de beste kwaliteit. Na bereiding worden de maaltijden ingevroren om zo de voedingsstoffen, smaak en kwaliteit optimaal te behouden. Dit is de meest natuurlijke manier van converseren, waardoor er geen toevoegingen nodig zijn.

Een bekend gezicht bij u thuis

Apetito werkt met vaste servicechauffeurs. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht die bij langs komt. Bovendien zijn de vaste servicechauffeurs EHBO geschoold, mocht er iets niet goed gaan.

Nieuwe Dineren à la carte catalogus

Neem een kijkje in de catalogus met vele nieuwe en verbeterde gerechten! Laat u verrassen door onze heerlijke nieuwe ‘klassiekers’, zoals bonne femme met gepaneerde varkensschnitzel, of stamppot hete bliksem met casselerrib in jus. Of geniet van het aanbod vegetarische gerechten en maaltijden met volkoren producten. Daarnaast is de samenstelling van de dinerdozen aangepast en dat heeft geresulteerd in een aanbod dat uitstekend geschikt is voor verschillende diëten en/of voedingsgewoonten.

Prijzen maaltijden

  • 10% korting op een vriesverse maaltijd:basisprijs vanaf 6,23 – 10% korting = vanaf € 5,61
  • 10% korting op een warme maaltijd: basisprijs € 11,37 – 10% korting = € 10,23
  • Prijzen extra gerechten: soep, dessert, fruit:
Soep      € 1,10
Dessert  € 0,95
Fruit        € 0,85

Nieuw: 14 geselecteerde maaltijden nóg vriendelijker geprijsd

Lekker en verantwoord eten hoeft niet duur te zijn. De diëtisten van apetito hebben een assortiment samengesteld waarmee u kiest uit 14 lekkere en verantwoorde maaltijden voor slechts € 5,60 tot € 6,55 per maaltijd. De maaltijden worden gratis aan de deur bezorgd door een vaste servicechauffeur. Wat dacht u van gehaktballen in uienjus met rode kool en aardappelpuree, of juist de macaronischotel met rundergehakt? Liever vegetarisch?  Dan is de vegetarische curry met groenten en zilvervliesrijst een aanrader, of de foe yong hai met groenterijst. Ontdek deze gerechten en meer in de webshop van apetito of bel 0800 – 023 2975. 
Let op: aan het eind van uw bestelling gaat de 10% korting nog van het bedrag af. 

Warme maaltijden

Warme maaltijden worden dagelijks in Rotterdam, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rozenburg geleverd. U kunt ook kiezen voor vegetarische gerechten of gerechten voor speciale diëten. Kijk hier voor meer informatie over Apetito maaltijden.

Advies van de apetito diëtist

Hoe zorgt u voor een verantwoord eetpatroon in de winter? De diëtist van apetito geeft u de nodige tips om voedzaam te blijven eten.

Aanvragen

Wilt u gebruik maken van de maaltijdservice aan huis? Klik op de knop 'Bestel maaltijden'. Log in om de aanvraag te doen. Of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Koffie & Gebak cadeaukaart t.w.v. 10
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Computerhulp aan huis met korting | CareynPlus

Computerhulp (aan huis of online)

Computer of tablet problemen? Computerhulp (aan huis of online) biedt ondersteuning bij u thuis of op afstand.

Lees meer
Rijbewijskeuring 75+

Rijbewijskeuring 75+

Regel tijdig uw rijbewijskeuring als u 75 jaar of ouder bent.

Lees meer
Kapper aan huis | Korting | CareynPlus

Kapper aan huis

Heeft u weinig tijd of kunt u door omstandigheden niet zelf naar de kapper? Maak gebruik van de kapper aan huis.

Lees meer
Medische sporten

Medische sporten

Medische fitness: sporten onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut in een prettige omgeving.

Lees meer