Korting bij WILDLANDS
Adventure Zoo te Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Maak een reis door de jungle, het poolgebied én de savanne. Dat kan in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. En met uw CareynKaart krijgt u nu korting waardoor u slechts € 19,- per persoon (regulier prijs € 27,50) betaald.

WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen is een unieke dierentuin die bestaat uit verschillende delen. Zo kunt u in Jungola met de boot over de Rimbula River en de rivier oversteken langs zwemmende olifanten. In Serenga kunt u met een Safari truck neushoorns, gnoes en giraffen van heel dichtbij spotten. In Nortica is het poolstation van de ijsberen en een 4D-testvlucht door het poolgebied. Kortom een heerlijke dag uit om samen met familie of vrienden te doen én u krijgt korting.

Mindervaliden

WILDLANDS is voor een groot deel rolstoeltoegankelijk. Kijk hier voor meer informatie over de toegankelijkheid in het park

Kaartje kopen

Om kaartjes te bestellen heeft u een kortingscode nodig. Deze ziet u door in te loggen met uw CareynPlus account. Log hier in als u dat nog niet heeft gedaan. Vervolgens bestelt u de kaartjes via de Careyn Ticketshop.

Let op! Alleen met deze kortingscode kunt u de entreetickets met korting afrekenen in de Ticketshop. 

Voorwaarden

•  Maximaal vijf WILDLANDS tickets per account. 
• Tickets zijn geldig voor een persoon van 3 jaar en ouder.
• Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.
• De entreetickets zijn te bestellen t/m 30 juni 2019 en geldig op een dag naar keuze t/m 7 juli 2019.
• Niet geldig in combinatie met andere acties, (groeps)kortingen, Air Miles of elders verkregen entreebewijzen.

Levering en verzilvering voucher

Na bestelling van het e-ticket ontvang je een bevestiging per e-mail. Daarnaast ontvang je binnen 15 minuten een aparte e-mail met het e-ticket. Print het e-ticket uit en neem deze mee naar WILDLANDS of laat het e-ticket vanaf de smartphone of tablet scannen. 

Vragen

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Touch Promotions klantenservice via 010 - 204 30 75 of mailen naar bestellingen@touchpromotions.nl

 

Vraag de CareynKaart aan

  • Gratis (loop)hulpmiddelen
  • Korting (zorg)verzekering
  • Altijd hulp aan huis
  • Korting op dagjes uit
Direct aanvragen Meer informatie