Ga gezellig op pad in 2019
Nieuwe vakanties en dagjes uit

De vakanties en dagjes uit met zorg 2019 staan online!

De nieuwe vakanties en dagjes uit met zorg voor 2019 zijn weer voor u gepland! U zult een aantal bekende bestemmingen ontdekken. De bestemmingen die altijd zeer geliefd zijn. Maar er zijn ook genoeg nieuwe bestemmingen.

Met onze vakanties met zorg kunt u opnieuw naar het heerlijke hotel Brickzicht in het prachtige Drenthe. Maar we hebben ook een nieuwe bestemming: Sauerland! U kunt in november 2019 het prachtige Sauerland in Duitsland samen met ons gaan bewonderen.

Bij de dagjes uit zijn de meesten met een nieuwe bestemming. Wat dacht u van een vaartocht in Pannenkoekenboot de skyline van Rotterdam te bekijken? Of een historische Amstelcruise te maken?

Bekijk in deze feestmaand welk leuke uitstapjes u in 2019 gaat maken. Of u nu slecht ter been bent, zorg nodig heeft, samen of alleen bent of graag met leeftijdsgenoten op vakantie wilt. U kunt met ons mee!

Bekijk hier welke vakantie en/of dagje uit u in uw agenda van 2019 gaat zetten.

Vakanties en dagjes uit met zorg

Dagjes uit met zorg

Dagjes uit met zorg

Een dagje uit moet voor iedereen mogelijk zijn. Ook als u zorg nodig hebt of gebruik maakt van een rollator of rolstoel. Bekijk hier ons aanbod.

Lees meer
Vakanties met zorg

Vakanties met zorg

Ga mee met onze leuke vakanties met zorg.

Lees meer