Nu € 35,- korting op klussen of tuinieren
Waardecheque én 10% korting!

Uw welkomstcadeau

Bestel nu uw CareynKaart en u ontvangt een waardecheque van € 35,- van De Woningwachter. Met deze waardecheque krijgt u korting op een klus in en om het huis of bij het onderhouden of vernieuwen van uw tuin. En met uw CareynKaart krijgt u ook nog eens 10% korting op de werkzaamheden.

Hoe werkt De Woningwachter?

De Woningwachter werkt samen met ruim 200 vakmensen die zijn geselecteerd op kwaliteit en persoonlijke service. Zij biedt tevens collectieve kortingen bij diverse partners op het gebied van schilderwerk, onderhoud en aanschaf van een CV-ketel, tuinonderhoud, plaatsen van badkamers en toiletten, keukens en vloeren. De Woningwachter is in het bezit van het Senior OK keurmerk. Kijk hier voor meer informatie over de Woningwachter.

Waardecheque € 35,- & 10% korting

*) U kunt de waardecheque inleveren bij een een klus of tuinonderhoud vanaf € 150,-. De  €35,- korting wordt van uw totale factuur afgehaald.  Daarnaast krijgt u ook nog eens 10% korting op de werkzaamheden. 

Gratis Startend Ontzorgd abonnement & waardepunten

Zodra u de CareynKaart heeft, maakt u gebruik van het gratis Startend Ontzorgd abonnement t.w.v. € 29,95 van De Woningwachter.  Bij het aanmaken van een account op de website van de Woningwachter krijgt u tevens 350 waardepunten t.w.v. €. 8,75 (waardepunten zijn momenteel inwisselbaar voor de diensten en medio 2019 ook in te wisselen voor producten in de webshop).

Aanvragen

Wilt u graag gebruik maken van al dit voordeel? Vraag dan nu hier de CareynKaart aan.

Vraag de CareynKaart aan

  • Gratis (loop)hulpmiddelen
  • Korting (zorg)verzekering
  • Altijd services aan huis
  • Korting op dagjes uit
Direct aanvragen Meer informatie