Heerlijke maaltijden aan huis
Warme, koelverse of vriesverse maaltijden

Maaltijden aan huis

Wilt u graag een lekkere verse en gezonde maaltijd? Maar heeft u geen mogelijkheid om zelf te koken? Bestel dan heerlijke vriesverse, koelverse of warme maaltijden die bij u worden thuisbezorgd. Handig voor als u bijvoorbeeld net uit het ziekenhuis komt, maar zeker ook een geweldige optie voor elke dag. Wij bieden u het perfecte alternatief voor ‘tafeltje dekje’ dat op veel plaatsen niet meer bestaat. Zo blijft u altijd voorzien van heerlijke, gezonde maaltijden aan huis. Bij apetito en UITGEKOOKT probeert u nu voordelig maaltijden uit voor een vriendelijke prijs.

Maaltijden apetito aan huis bezorgen met Careyn korting

Lekkere vriesverse en warme maaltijden

Altijd een vriesverse maaltijd op voorraad of een dagelijkse warme maaltijd aan huis bezorgd.

Lees meer
Maaltijden Uitgekookt aan huis bezorgen met Careyn korting

Heerlijke koelverse maaltijden

Dagelijks vers bereid, gratis bezorgd en als beste getest door VARA Kassa! Lekker eten bij u aan huis bezorgd.

Lees meer
Maaltijden Breda aan huis bezorgen met Careyn korting

Warme Hollandse maaltijden Breda

Dagelijks een verse warme Hollandse maaltijd bij u thuis bezorgd in Breda.

Lees meer

Vriesverse & koelverse gezonde maaltijden

Via CareynPlus is er een grote keuze uit vriesverse en koelverse maaltijden om aan huis te laten bezorgen. Hiervoor werken we samen met een aantal partners. Apetito levert u heerlijke diepgevroren maaltijden. Deze maaltijden bewaart u in de vriezer en warmt u op in uw oven of magnetron. U gebruikt ze wanneer het u uitkomt. Via UITGEKOOKT geniet u van verse gekoelde maaltijden die ook nog eens als beste zijn getest door VARA Kassa. Deze gezonde kant-en-klare maaltijden bevatten  minimaal 200 gram groente en zijn natriumarm en vetbeperkt. Ze worden dagelijks vers bereid en zijn vijf dagen houdbaar in de koelkast. Zowel apetito als UITGEKOOKT hebben een zeer uitgebreid assortiment waarbij rekening wordt gehouden met uw dieetwensen.

Kant en klare maaltijden alle dagen van de week

U kunt alle dagen van de week en het hele jaar door warme, kant-en-klare maaltijden aan huis ontvangen. Zo hoeft u zelf de deur niet uit om boodschappen te doen én niet te koken! De vriesverse maaltijden worden op een vaste dag in week gebracht. De maaltijden die u in de koelkast kunt bewaren en zelf warm maakt, worden van maandag tot donderdag aan huis gebracht. Deze maaltijden kunt u maar liefst vijf dagen bewaren. Zo kunt u in het weekend ook gewoon genieten van een verse, gezonde maaltijd. 

Maaltijdservice: warme maaltijden bij u thuisbezorgd

Voor heerlijke warme maaltijden kunt u in Rotterdam, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rozenburg bij apetito terecht. In Breda werken we samen met B&B Maaltijden waar dagelijks een verse warme Hollandse maaltijd gekookt wordt. Deze maaltijden kunt u elke dag warm bij u laten thuisbezorgen. Ook bij deze warme maaltijden wordt er rekening gehouden met uw dieetwensen.

Veilig gezonde maaltijden aan huis bezorgd tijdens de coronacrisis

Boodschappen doen. Kinderen, buren of kennissen die normaal gesproken een maaltijd komen brengen. Het is in deze tijd vaak lastig. Maar is het dan wel veilig om een maaltijdenservice aan huis te laten komen? De maaltijdendiensten van apetito, UITGEKOOKT en B&B Maaltijden hebben passende maatregelen genomen op basis van het advies van het RIVM en de regering. Bij het bereiden van de maaltijden worden altijd de strengste eisen gesteld op het gebied van hygiëne. Daarnaast geeft het RIVM aan dat verspreiding van het coronavirus niet mogelijk is via voedsel dat in Nederland gegeten wordt. De bezorgers zijn geïnstrueerd om zo weinig mogelijk uw huis te betreden, gepaste afstand te bewaren tot klanten en desinfecterende handgel te gebruiken om handen snel en hygiënisch te reinigen.

Regio's van maaltijdbezorging aan huis

De vriesverse en koelverse maaltijden worden onder andere in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht aan huis bezorgd. De warme maaltijden worden alleen in Breda, Rotterdam, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rozenburg thuisbezorgd.

Aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze diensten voor maaltijden aan huis? Klik op de knop 'aanvragen' rechts op de pagina (als u op tablet of mobiel kijkt dan vindt u deze knop als u naar beneden scrollt). Log in om de aanvraag te doen. Of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88.

Vraag de CareynKaart aan

  • Gratis (loop)hulpmiddelen
  • Korting (zorg)verzekering
  • Altijd services aan huis
  • Korting op dagjes uit
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare particuliere huishoudelijke hulp? Wij regelen het voor u.

Lees meer
Woningaanpassing

Woningaanpassing

Wilt u graag meer houvast in de douche of het toilet? Gaat het traplopen wat moeizamer? Wij helpen uw huis comfortabel te maken.

Lees meer
Pedicure aan huis

Pedicure aan huis

Laat uw voeten professioneel verzorgen door een pedicure die aan huis komt.

Lees meer
Uitleen hulpmiddelen

Uitleen hulpmiddelen

Gratis krukken en andere kleine loophulpmiddelen lenen

Lees meer